Elektrijada 2023

Međunarodni susreti studenata elektrotehnike, poznatiji kao Elektrijada, predstavljaju najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Evropi.

Ovaj petodnevni program tradicionalno se održava od 1960. godine na atraktivnim turističkim destinacijama širom bivše Jugoslavije, a ove godine grad domaćin je bio Ohrid.

Elektrijada je inače poznata po svojim programima koji popularišu sve sfere aktivnog studentskog života - od naučnog rada, takmičenja u znanju i sportskih nadmetanja, do edukativnih programa, zabave i druženja.
Naša kompanija, MDS informatički inženjering, često je bila prvi izbor brojnih diplomaca sa Elektrotehničkog fakulteta, a mnogi su i dan danas deo našeg tima.

Zbog toga smo odlučili da ove godine, u svojstvu generalnog pokrovitelja, podržimo manifestaciju koja broji preko 2000 učesnika sa 30 fakulteta iz čitave Evrope.

Bila je čast predstaviti se ovim mladim i ambicioznim ljudima, koji će nakon završetka studija imati priliku da svoje znanje primene u različitim industrijama, među kojima će svakako biti i IT.

Hvala #Elektrijada na saradnji i druženju.
Vidimo se sledeće godine!

English version