O Nama

Našu kompaniju čini tim visoko motivisanih i iskusnih profesionalaca, koji se trude da svojim klijentima pruže adekvatna rešenja i usluge iz različitih oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija.

Znanje i iskustvo inženjera su ono što MDS izdvaja od ostalih kompanija u ovoj delatnosti.

Međusobnim poverenjem i uspostavljanjem partnerskih odnosa, uspešno ostvarujemo ciljeve i potrebe krajnjih korisnika.

Misija
Predstavljamo tim visoko motivisanih profesionalaca koji omogućavaju svojim korisnicima najkvalitetnija rešenja iz oblasti telekomunikacionih i informacionih tehnologija.
VIZIJA
Kontinuiranim usavršavanjem zaposlenih, pružamo kvalitetnu uslugu svojim korisnicima i na taj način zadržavamo lidersku poziciju na tržištu.

Partneri

Kompanijski sertifikati

  Quality Management System

ISO 9001:2015

Preuzmi Sertifikat

Information Security ManagementSystem

27001:2013

Preuzmi Sertifikat

Zaštita podataka podataka o ličnosti

MDS u svom svakodnevnom procesu poslovanja prikuplja i obrađuje podatke o ličnosti svih svojih aktuelnih i potencijalnih korisnika i poslovnih partnera. Poštujući postojeće zakonske norme definisane Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, MDS posebnu pažnju poklanja adekvatnom rukovanju, obradi i zaštiti svih osetljivih podataka o ličnosti.

Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti

saznajte više

Reference

MDS aktivno posluje na domaćem tržištu, na prostoru bivših jugoslovenskih republika, kao i EU. Realizujemo različite ICT projekte u sektorima:

Balkanski region:

100+ kompanija među kojima su i :

EU region:

Društvena odgovornost

MDS je status društveno odgovorne kompanije stekao partnerstvom sa korisnicima, na domaćem i inostranom tržištu, odnosom prema zaposlenima, kao i društvu u celini. Deo svoje dobiti vraćamo u zajednicu kroz različite vidove donacija i sponzorskih programa, sa posebnim akcentom na najmlađoj populaciji, kao i deci sa posebnim potrebama.