Cisco "Together Ahead“ konferencija

20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, Cisco je proslavio sa svojim partnerima i korisnicima na “Together Ahead“ konferenciji u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

MDS, kao jedan od najznačajnijih Cisco partnera u Srbiji, podržao je organizaciju konferencije i predstavio se posetiocima kroz dve prezentacije.

Kroz prvu, zajedničku interaktivnu prezentaciju studije slučaja vodili su nas predstavnici Štada GIS Srbija Milica Drenovac i Nikola Lolić, kao i MDS Informatički inzenjering Siniša Đokić. Tom prilikom preneli su nam iskustvo implementacije Cisco SASE arhitekture u kreiranju hibridnog radnog okruženja STADA grupacije.

Pažnju posetilaca privukla je i collaboration demo sesija kolege Zorana Vuksanovića  na kojoj su prezentovane i demonstrirane brojne mogućnosti za integraciju Cisco video konferencijskih uređaja sa Microsoft Teams platformom, uz osvrt na integraciju sa ostalim platformama kao što su Zoom i Google Meet. Drugi deo demo sesije je bio posvećen Smart Video Kiosk rešenju.

Hvala Cisco lokalnoj kancelariji na odlično organizovanom događaju, sjajnoj agendi i prezenterima. Nadamo se da će se uspešna saradnja nastaviti i dodatno intenzivirati u godinama koje dolaze.

English version