Cisco Live EMEA 2024,
Amsterdam

Cisco Live konferencija, održana od 05. do 09. februara u Amsterdamu, okupila je lidere u industriji, tehnološke entuzijaste i stručnjake za računarske mreže i IT. Događaj je imao za cilj da prikaže najnovija dostignuća u Cisco tehnologijama, pruži uvid u industrijske trendove, predstavi rešenja i uspešne kolaboracije sa drugim kompanijama, kao i da omogući učesnicima da se povežu sa mnogobrojnim kolegama iz različitih zemalja.

U odlično organizovanim tehničkim sesijama, učesnici su mogli iz prve ruke da saznaju novosti iz različitih oblasti. Cisco inženjeri su se potrduili da na najbolji način prikažu unapređenja u SD-WAN, wireless, cloud, security, data centar, collaboration i ostalim tehnologijama. Pored ovih sesija, učesnici su imali priliku da se uključe u mnogobrojne laboratorije i radionice, sticajući praktično iskustvo.

Još jednom se Cisco Live konferencija pokazala kao neprocenjivo iskustvo za Cisco korisnike, a stečeno inženjersko znanje će nesumnjivo doprineti kontinuiranom uspehu i inovacijama unutar naše organizacije.

English version