Sertifikati i licence

MDS Informatički inženjering je ocenjen da ispunjava zahteve ISO 9001:2015 Kvalitet i stalno unapređenje kvaliteta poslovanja, uz učvršćivanje poslovnog poverenja i povećanja zadovoljstva klijenata, je osnova poslovne politike MDS-a. Svoju poslovnu politiku MDS ostvaruje kroz efektivnu i efikasnu primenu Sistema menažmenta kvaliteta (QMS) u skladu sa zahtevima Međunarodnog standarda za upravljanje kvalitetom ISO 9001:2015. Sertifikat o ispunjavanju zahteva standarda ISO 9001:2015 izdao je akreditovani DAS Certification Ltd. iz Velike Britanije. Sertifikat je važeći za sledeći delokrug rada: projektovanje, razvoj, inženjering, proizvodnja, obuka i usluge u oblasti telekomunikacija, mrežne opreme, računarske opreme, softvera i investicione izgradnje.

MDS Informatički inženjering je ocenjen da ispunjava zahteve ISO 27001:2013 Primenom adekvatnih organizacionih i tehničkih mera i uspostavljanjem Sistema za upravljanje bezbednošću informacija (ISMS), MDS obezbedjuje pouzdanu i potpunu zaštitu informacija i usluga koje pruža svojim korisnicima uz očuvanje poverljivosti, integriteta i dostupnosti informacija. MDS-a ispunjava zahteve Međunarodnog standarda za bezbednost informacija ISO 27001:2013. Sertifikat o ispunjavanju zahteva standarda ISO 27001:2013 izdao je akreditovani DAS Certification Ltd. iz Velike Britanije. Sertifikat je važeći za sledeći delokrug rada: projektovanje, razvoj, inženjering, proizvodnja, obuka i usluge u oblasti telekomunikacija, mrežne opreme, računarske opreme, softvera i investicione izgradnje.

MDS informatički inženjering, poseduje i licence za izradu tehničke dokumentacije i građenje objekata, dobijene od strane Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja republike Srbije, sektora za građevinarstvo i investicione projekte.

Licenca